Посета на референтни објекти во Црна Гора под покровителство на Кнауф

Оваа година имавме чест да бидеме гости на една од најреномираните компании во нејзината област – Кнауф. За време на посетата имавме прилика да го видиме комплексот Портонови во Црна Гора, кој ќе располага со хотели, приватни вили, приватни плажи и пристаниште и е направен по највисоки стандарди.
По што се упативме кон Босна и Херцеговина каде што го продолживме дружењето и имаме можност да искусиме незаборавна рафтинг тура на реката Тара.