13.07.2018 – Бетонирани се столбовите на вториот кат

На 13.07.2018 се бетонирани стобовите на вториот кат. Доколку го пропуштивте преносот во живо преку  нашата фан страна, погледнете го видео кое го подготвивме.

https://www.facebook.com/rojalvase/videos/1789387114484316/