17.10.2018 – ПОСТАВУВАЊЕ НА ПРОЗОРЦИ НА ОБЈЕКТОТ ДИЧО ПЕТРОВ БР.6

Во тек е поставувањето на прозорите на објектот Дичо Петров бр.6.
Прозорците се со висок квалитет, Rehau Geneo профил, триплекс термопан стакло полнето со аргон и премез за ниска емисија.

20181015_151601_resized