фасада

19.11.2018 – Поставување на фасада на Дичо Петров 6

Поставувањето на фасадата на објектот Дичо Петров е започнато. Во процесот се користени исклучиво квалитетни материјали, стиропорот е со дебелина 10цм со што го оправдуваме сертификатот за А  класа енергетска ефикасност.

20181114_084314

14.11.2018 – Новости од објектот Дичо Петров 6

Работите на објектот Дичо Петров секој ден напредуваат. Во моментот се изведуваат следниве работи: – На првиот и вториот кат се поставуваат еднострани ѕидни облоги од соникборд табли за звучна изолација. – – На втор кат се врши малтерисување со малтер МП75 – На трет повеќе…

прозор

17.10.2018 – ПОСТАВУВАЊЕ НА ПРОЗОРЦИ НА ОБЈЕКТОТ ДИЧО ПЕТРОВ БР.6

Во тек е поставувањето на прозорите на објектот Дичо Петров бр.6. Прозорците се со висок квалитет, Rehau Geneo профил, триплекс термопан стакло полнето со аргон и премез за ниска емисија.

20181009_112556_resized

09.10.2018 – НОВОСТИ ОД ОБЈЕКТОТ ДИЧО ПЕТРОВ БР.6

На објектот Дичо Петров бр.6  во моментот се работи на поставување на кровната конструкција, се довршуваат ѕидарски работи на третиот кат и поткровјето, се изведуваат електричарски работи на вториот кат и се изведуваат работи за греењето на целиот објект.