прозор

17.10.2018 – ПОСТАВУВАЊЕ НА ПРОЗОРЦИ НА ОБЈЕКТОТ ДИЧО ПЕТРОВ БР.6

Во тек е поставувањето на прозорите на објектот Дичо Петров бр.6. Прозорците се со висок квалитет, Rehau Geneo профил, триплекс термопан стакло полнето со аргон и премез за ниска емисија.

20181009_112556_resized

09.10.2018 – НОВОСТИ ОД ОБЈЕКТОТ ДИЧО ПЕТРОВ БР.6

На објектот Дичо Петров бр.6  во моментот се работи на поставување на кровната конструкција, се довршуваат ѕидарски работи на третиот кат и поткровјето, се изведуваат електричарски работи на вториот кат и се изведуваат работи за греењето на целиот објект.  

20180716_124052

13.07.2018 – Бетонирани се столбовите на вториот кат

На 13.07.2018 се бетонирани стобовите на вториот кат. Доколку го пропуштивте преносот во живо преку  нашата фан страна, погледнете го видео кое го подготвивме. https://www.facebook.com/rojalvase/videos/1789387114484316/