ИДЕИ ЗА ПОЛИЦИ КОИ ЌЕ ГО ОСВЕЖАТ ВАШИОТ ДОМ

Од полици никогаш доста 🙂 . Без разлика дали се вселувате во нов стан, сте решиле да го реновирате стариот или пак едноставно ви требаат дополнителни полици, следнава галерија ќе ви послужи како инспирација.

Изберете го вистинскиот дизајн и боја според останатиот ентериер и не дозволувајте просторот на ѕидот да биде неискористен. Ѕидните полици ќе ги претворат вашите празни ѕидови во одлично место за чување и изложување на вашите работи. Ќе бидете изненадени колку простор ќе ви се ослободи кога се ќе ви биде одлично организирано. Дали ќе се одлучите за некој похрабар дизајн или ќе се придржувате кон класичното, изборот е ваш 🙂

Погледнете ја галеријата: